Upoznajte nas

upoznajte nas

Upoznaj “ Moju Radnju”

Mreža prodavnica “ Moja Radnja”

Pod sloganom “Moja Radnja“ nastala je nova mreža radnji koja okuplja nezavisne trgovce prehrambenih proizvoda, u našem narodu nazavnih popularno STR radnje.
Cilj ovih prodavnica je da krajnjem kupcu ponudi sve na jednom mestu po veoma povoljnim cenama. Sve moje radnje u svom asortimanu imaće osim renomiranih brendova, sopstvene robne marke Aro i Fine Food, sa ciljem da se zadovolje raznolike potrebe i ukusi kupaca.

Izgled radnji, prepoznatljivost

Sve “Moje Radnje” imaju ista vizuelna obeležja, kako na spoljašnjosti tako i u unutrašnjosti radnje. Zadržavanje tradicionalnog načina trgovine uz modernizaciju izgleda, poštovanje potreba kupaca, jasno istaknute cene i obeležene akcije na svake dve nedelje, osnovna su obeležja ove mreže radnji. Možete ih naći u malim i velikim sredinama, po gradovima, varošicama i selima širom Srbije.
Dizajn radnji napravljen je na osnovu najnovijih trendova na tržištu uz poštovanje raznolikosti mesta u kojem se radnja nalazi. Naše osoblje je obučeno, ljubazno i predusretljivo. Na ovaj način široki spektar kupaca biće zadovoljan kada napusti radnje mreže “Moja Radnja”.

Zbog čega se uputiti u “ Moju radnju”

  • kada god vam ponestane neki proizvod u vašoj neposrednoj blizini nalazi se  “Moja Radnja” gde ćete naći širok asortiman robe,
  • svi artikli na jednom mestu uredno su složeni i cenovno obeleženi,
  • možete naći brendove Aro i Fine Food,
  • u svakoj “Mojoj radnji” naći ćete veliki izbor svežih namirnica,
  • dobro obučeno i ljubazno osoblje uvek je tu da vam pomogne,
  • promocije i akcije sa sniženim cenama na svake dve nedelje.

Dobrodošlica

Naša prednost je širok izbor svežih proizvoda: mlečni proizvodi, povrće i voće.
U našim prodavnicama možete naći i mnogo više od toga uključujući i brendove kao što su Aro i Fine Food. Na jednom mestu kupite sve što vam je potrebno, osnovni je slogan mreže “Moja Radnja”

Kako da nam se pridružite?
Liflet tekuće akcije
Moja Radnja